Kontakt

Andreja Verovšek
Supporter
verovsek.andreja@gmail.com
+386 40 464 340

Bi želeli podeliti svoje izkušnje, imate vprašanje ali komentar? Napišite. Vesela bom vaših odzivov.

p.s. Vsak, ki pošlje svojo zgodbo o tibetančkih in pripiše naslov, dobi presenečenje.

Vaše sporočilo

Ime (obvezno)

E - pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Obiščite nas na FB

Čas je, da podelim novo spoznanje: Ravno toliko, kot je potrebno vztrajati, ravno toliko je potrebno biti odgovoren in spoštljiv do sebe.
Če se po tibetanskih vajah ne počutite dobro, če vas dolgočasijo, vam povzročajo bolečine ali vam preprosto te vaje ne gredo zlahka, je morda čas za kratek premor.
Vaje opustite in opazujete svoje počutje. Če imate dober občutek in si želite, da bi se vrnili k njihovemu izvajanju, poskusite znova. Če vas že misel na vadbo napravi slabe volje, pa verjetno vaje v tem trenutku niso za vas.
Tako kot enaka srajca ne pristoji vsakemu človeku in kot ne enaka hrana vsakemu želodčku, tako vsake vaje niso primerne za vse. Tibetančki morda niso za vas in v tem primeru spoštujte svoje telo in zaupajte svojemu počutju. Izberite druge oblike gibanja.
Zbiram predloge, katere vaje bi to lahko bile.

Opazite razliko med fotografijama? Bodite edinstveni. Zaupajte sebi.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Oddaja Preprosto naravno je posnela oddajo o Tibetančkih. Luškano, zabavno in poučno. Vabljeni k ogledu!Zoran in Urška v tokratni oddaji Preprosto naravno gostita Andrejo Verovšek, ki predstavi in prikaže Tibetanske vaje. Gre za 5 vaj, imenovanih tudi obredi po... ... See MoreSee Less

View on Facebook